Koncept - Quiz Time
15338
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15338,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Koncept

QUIZ TIME STANDARD

Detta är vårt standardkoncept med 36 frågor i 12 olika teman. Frågorna är av varierande svårighetsgrad och allmänbildande. Detta gör att detta koncept passar till alla som vet lite om det mesta. Detta koncept är det som säljs till krogar som återkommande kör Quiz Time men passar även andra sällskap som gillar att lura och klura på frågor i samband med t ex en middag.

QUIZ TIME TEMA

Detta är en specialare där Quiz Time behandlar ett och samma tema under lättsamma former. Varför inte prova en kväll som går i 70- eller 80-talets tecken? Det här är en nostalgitripp som lockar till många skratt och minnen. Konceptet passar dock bäst till en målgrupp som på något sätt upplevde 70- eller 80-talet då stort fokus ligger på TV, film, musik, mode, stora nyhetshändelser samt mer eller mindre kända personer från tidsperioderna.

Vill du hellre ha en renodlad musik- eller sportquiz så finns detta också.

Skulle ni vilja ha ett annat tema kan vi tillsammans fixa detta också. Det är idag mycket populärt att köra Quiz Time på födelsedagar och bröllop med frågor som kretsar kring huvudpersonerna.

QUIZ TIME MIX

Har du svårt att välja? Då ska du välja vår mix som innehåller 18 frågor i 6 olika teman. Utöver detta kan det dyka upp låtintron och signaturmelodier att identifiera samt tidslinjer där man ska pricka historiska händelser, gissa folks ålder och länders storlek mm. En mix av allt möjligt med andra ord.

ALLSÅNGSKRYSS

Allsång är populärare än någonsin och detta sätter fart på vilken tillställning som helst. En allsångsledare leder allsångerna, men bli inte förvånad över om det dyker upp gästartister utan att ni minst anar det. Samtliga allsånger är kända låtar och alla texter visas upp på en stor projektorduk så alla kan följa med.

Efter varje allsång ställs en fråga som man löser tillsammans med sitt lag.

Allsångkrysset består av ett antal sånger och kan med fördel kombineras med Quiz Time och Alldans (länk till koncepten samt alldans)

ALLDANS

Alldans är ett koncept där ni får möjligheten att komma upp på fötter och röra er till några av världshistoriens mest kända dance moves. Professionella dansare visar er hur ni ska göra.

Det här konceptet är så förlösande roligt och en perfekt partystarter!