Segrare i Quiz Time på Lumber & Karle - Quiz Time
16333
post-template-default,single,single-post,postid-16333,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Segrare i Quiz Time på Lumber & Karle

Segrare Connys sextett

Segrare i Quiz Time på Lumber & Karle

Egentligen skulle det vara säsongsavslutning ikväll, men eftersom Quiz Time ska underhålla på tre julbord så väntar vi lite med det.

I vanlig ordning var det många härliga gäster som fick avnjuta god mat och dryck samtidigt som de fick klura på lagom kluriga frågor. Vi kallar det för Fredagsmys de luxe!

Kvällens segrare “Connys sextett” fick ihop 33p. Det var andra gången de vann den här säsongen. “Vargens vänner” kom även denna gång på andra plats och fick ihop 30p. På tredje plats kom ett gäng härliga barnmorskor “Sage-femme” som fick 26p.

“Connys sextett” var även det lag som var bäst på utslagsfrågan då de hade bäst koll på befolkningstätheten i Finland. De svarade faktiskt exakt rätt.

Vill du testa Quiz Time och julbord kör vi följande datum på Lumber & Karle: 29/11, 6/12 samt 13/12 är det som gäller. Ring 0512-709 00 för att boka din plats.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.